Business Clarity Secrets

Kickstarta din online business och skapa grunden för att förvandla din livserfarenhet, passion och talang till passiva inkomster

Nästa live workshop:  9-10 December

kl 09:00 - 17:00

För dig som vill starta snabbt, rätt och få tydligare riktning!

Denna workshop är till för dig som vill skapa en stabil grund att stå på när det handlar om att sälja din kunskap, talang och livserfarenhet digitalt. Detta oavsett om du vill skapa egna onlinekurser, seminarier eller hjälpa människor via fysiska möten.

Genom vår unik steg för steg process så identifierar du snabbt och smidigt vad du brinner för, vad du vill göra, vem du vill hjälpa och vad du vill hjälpa dem med.

Redan innan vårt första livemöte så kommer du ha en lista med minst 10 olika produkt eller programidéer som är skräddarsydda för den du är och vill vara, och de passar även in perfekt på din målgrupp och marknad.

Du kommer även skapa massor med underlag för din egna marknadsföring, och vad du kan och bör göra på sociala medier för att fånga din drömkunds uppmärksamhet.

Vi går även igenom vad du inte ska göra och vad som minskar din möjlighet att få nya kunder, samt flera olika saker som inte funkar och som bara kommer ta din tid och som till 100% inte kommer leda till några önskade resultat.

En del av workshoppen handlar också om att förstå viktiga principer kring hur du automatiserar din marknadsföring och försäljning så att du kan fokusera mer på att hjälpa dina kunder och klienter till framgång istället för att sitta på timslånga säljsamtal som i många fall ändå inte genererar nya kunder.

Gör dig själv tjänsten att göra rätt från början, kickstarta din verksamhet tillsammans med oss samtidigt som du sparar massor med tid, pengar och energi.

Vi är säkra på att vår workshop kommer ge dig en ordentlig skjuts framåt, och vi lovar dig 100% av kursavgiften tillbaka om du inte är nöjd efter att du genomfört workshoppen så som den är designad.

Johan T Gustafsson
Grundare Trees of Wealth

KURSAVGIFT

7996 kr


 • 2 st 8 timmars livesessioner
 • Dedikerad FB community med likasinnande
 • Hitta det du brinner för på riktigt
 • Få reda på vad du kan och vill göra en onlinekurs eller program inom
 • Identifiera minst 10 olika egna produkter och program som är skräddarsydda för dig att jobba med och sälja och som dessutom är optimerade för din marknad och drömkund.
 • Identifiera din marknad och din nisch
 • Identifiera din drömkund / målgrupp
 • Skapa en tydlig kund-avatar för att alltid veta hur du ska kommunicera för att nå ut till din drömkund
 • Formulera ditt budskap, och kom igång med byggandet av ditt egna varumärke online
 • Skapa grunden för dina första egna produkter och program
 • Lär dig att få kunder utan betald marknadsföring
 • Få tillgång till en gratis plattform för marknadaföring, försäljning, onlinekurser, webbinarier mm
 • Och mycket mycket mer

Lyssa på vad tidigare deltagare säger om workshoppen!

Det är dags att sätta dig i första rummet och våga investera i dig själv

PLATSOBEROENDE
VERKSAMHET

En onlinebusiness möjliggör att du kan sköta din verksamhet var du än är så länge du har tillgång till en dator och en internetanslutning. Den digitala tidsåldern är här och med den också en utökad frihet för dig.  

LÅGA
STARTKOSTNADER

Digitala produkter skapar du en gång och kan sälja dem hur många gånger som helst. Du slipper dessutom dyra kostnader för inköp, lager, transport och returer.

AUTOMATISERA OCH
SPARA MASSOR MED TID

Det finns åtskilliga möjligheter att automatisera din marknadsföring och försäljning, och du kan även automatisera stora delar av din leveransprocess. Så att du kan fokusera på att göra det du älskar och låta systemen sköta resten.